Pleje tips

Jo bedre at du plejer dine mest værdsatte produkter, des længere holder de - Og det bedste af det hele er, at det ikke kræver specielt meget arbejde. Her er nogle lette måder at gøre dine favoritter endnu mere holdbare.


Læder

Brug altid en ikke-farvet læderspray før du tager dine læder items i brug og gentag behandlingen to gange om året ved de styles du bruger ofte. Behandl læder med en ikke-fedtet læderbalsam for at det forbliver fleksibelt og blødt. Start ud med at teste det på et ikke-synligt sted, da nogle læderkvaliteter reagerer anderledes på behandlingen. Fjern pletter på dine læder styles med en tør eller let fugtet klud. Test det først på et ikke-synligt sted i tilfælde af at farve gnides af. Brug aldrig en stor mængde vand, da dette kan resultere i pletter eller misfarvning af læderen.


Ruskind

Giv dine ruskind styles ekstra opmærksomhed, hvis de bliver våde, da fugt kan få farve til at gnide af. Lad den tørre ved stuetemperatur på en ikke-absorberende overflade. Brug en særlig ruskindsbørste til at fjerne støv og spray produktet med en ikke-farvet læderspray ofte for at gøre det mere vand- og støvafvisende.


Åleskind

Opbevar dine åleskind produkter væk fra solskin og varme, da den fine overflade kan ellers kan miste farve eller blive skadet. Skulle dit åleskind produkt blive vådt og rynke, kan du udglatte læderet ved at stryge det med en klud herimellem.