I år 2003 blev Becksöndergaard grundlagt af Anna Søndergaard og Lis Beck, der havde et ønske om at designe accessories til kvinder, som elsker at have humoristiske og personlige designs i garderoben sæson efter sæson. Indenfor kort tid blev brandet anerkendt for sine farver, kontraster og unikke prints.


Becksöndergaard blev grundlagt med en passioneret tro på at kvinder altid bør klæde sig på med et personligt anstrøg. Brandet har en legesyg og uhøjtidelig tilgang til farver og materialer, samtidig med at det er tro mod sine skandinaviske rødder. Vi skaber designs, som man holder af, som overrasker og som altid sætter prikken over i’et uanset begivenheden.


Becksöndergaards karakteristika er lige så reelle som vores designs:Unexpected

Hos Becksöndergaard er vi altid på jagt efter overraskende elementer, uanset om det er i vores design, i mødet med vores kunder eller hvordan vores produkter bruges. Vi anerkender trends og moderegler, men nyder også altid at udfordre dem.

Playful

Med et legesygt glimt i øjet har vi en uhøjtidelig tilgang til design og kreativitet. Vi tager aldrig os selv for seriøst og det skal vores produkter heller ikke tages.

 
Colourful

Sæsoner og trends kommer og går, men farver er en konstant hos Becksöndergaard. Vi kan lide at tænke på os selv som en one stop candy shop – her kan du få hvad end dit hjerte begærer.