Om os

Vi er Becksöndergaard: Det danske tilbehørsmærke som elsker farver, glitter og prints. Vi stopper aldrig med at genopfinde vores univers, for kreativitet og glæde er vores drivkraft. Vi giver alle kvinder mulighed for at skabe deres helt eget look og vise verden deres unikke personlighed.

 

Den 11. April 2022 har et privat investeringskorsortium ledet af virksomhedens to grundlæggere, Lis Beck og Anna Søndergaard, købt Becksöndergaard af kapitalfonden Valedo Partners. Læs mere her

Da Anna og Lis grundlagde Becksöndergaard I 2003 I København, var deres mission at skabe accessories til kvinder som elsker legende og personlige designs som kan bruges sæson efter sæson. Mærket blev hurtigt kendt for dets farver, kontraster og unikke prints.

I en verden hvor trends betyder mindre end personlig stil giver Becksöndergaard kvinder mulighed for skabe deres eget unikke og helt personlige look. Vi tilbyder kollektioner fyldt med smukt udformede varer. Fra punge og tasker til strømper og tørklæder og de helt særlige ting som dukker op og som vi bare må have med.

For Becksöndergaard er kimonoer, bikinier og regntøj også muligheder for at forvandle et hverdagslook til noget særligt´, så disse er selvfølgelig også en del af vores kollektioner.

Becksöndergaard har udviklet sig stærkt over tid med kollektioner som altid udstråler personlighed og attitude. Brandet sælges I dag I mere end 18 lande.