Jul med Becksöndergaard

Vi elsker gaver – og ikke mindst følelsen af at glæde andre med en fint indpakket overraskelse. En gave fra BeckSöndergaard er givet med kærlighed og omtanke. Vi har samlet de perfekte gavehits med større og mindre gaver, som med sikkerhed vil bringe stor glæde hos din veninde, søster eller mor. Lad dig inspirere af elegante accessoires i klassiske silhuetter som vil være en sikker vinder, uanset hvem hun er.
Find vores gaveideer her.
 
GAVEINDPAKNING
Vi tror på kærlighed ved første blik, og derfor på, at en nøje udvalgt gave også fortjener en smuk og iøjnefaldende indpakning.
For at din gave skal gøre sig så godt som muligt, vælger vi den gavepose, som passer bedst til ordrens størrelse – det er derfor ikke muligt at vælge specifikke prints eller posestørrelser ved bestilling.
Vores gaveindpakning koster 36 kroner uanset størrelse. 
Køb gaveindpakning her.
 
LEVERINGS GARANTI
Hvis din bestilling skal nå frem inden jul, er sidste frist for bestilling senest d. 19. december inden kl. 12:00.
*Vi tager forbehold for, at der kan opstå juletravlhed hos fragtfirmaerne, hvor der derfor kan forekomme længere leveringstid. Ligeledes kan der opstå situationer, hvor de er nødsaget til at levere til en anden pakkeshop end den du har valgt ved checkout, da der kan opstå pladsproblemer. Vi opfordrer derfor til, at man bestiller sine julegaver i god tid.  
Læs mere om fragt og levering her.
 
RETUR
Vi har udvidet vores returfrist, så det er muligt at returnere julegaver helt indtil d. 23.01.2024. Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som er benyttet ved den oprindelige transaktion.
*Bemærk, at vi refunderer kun til det kreditkort, som er blevet brugt ved betaling af varerne.
Læs mere om vores ombytning og returregler her.
 
Becksöndergaard ønsker dig og dine kære en glædelig jul! ❤