Fortrydelsesret

Når du handler på becksondergaard.dk har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet, samt yderligere 14 dage til at sende varen retur fra det tidspunkt, hvor du meddeler din fortrydelse. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en dansk helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. Nogle varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten, og det vil fremgå i bestillingsforløbet.

 

Annullering af en ordre 

Vi har desværre ikke mulighed for at annullere din ordre. Lige så snart en ordre er lagt, bliver den sendt afsted til lageret så den kan blive pakket hurtigst muligt. 

 

Returnering

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til nedenstående adresse med din "delivery note" i pakken eller anden dokumentation for dit køb, hvor ordrenummeret står:

System Transport
Att. Becksöndergaard WEB
Transportcenter Alle 19
7400 Herning
Danmark

NB: Vær opmærksom på, at pakken skal sendes direkte til adressen ovenfor, da vi ikke har mulighed for at afhente den i en pakkeshop. 

I din pakke er der vedlagt en returlabel, som du kan benytte til at returnere varen. Du afholder selv de omkostninger, som er forbundet med at returnere en vare, når du har fortrudt dit køb – også selvom varen i første omgang var fragtfri.

Det koster 39 kr. at benytte vores returlabel, som vil blive trukket fra det beløb, du bliver refunderet, når din retur er blevet behandlet.

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som er benyttet ved den oprindelige transaktion. Bemærk, at vi refunderer kun til det kreditkort, som er blevet brugt ved betaling af varerne. 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

Bemærk at du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist, hvis varens værdi er forringet af

  • at du har brugt varen
  • at den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
  • at du ikke har fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.
  • du bryder forseglingen på varer som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret

Reklamation

Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du kan få en vare ombyttet eller få pengene tilbage. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til kundeservice@becksondergaard.dk eller telefonisk på +45 89 88 93 78. Afhængig af den konkrete situation vil du modtage videre instrukser.

Når du returnerer varen, bedes du samtidig oplyse, hvad fejlen er. Det letter vores sagsbehandling og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. Er reklamationen berettiget, trækker vi dig naturligvis ikke omkostningerne for returforsendelsen.