GRATIS LEVERING PÅ ORDRER OVER DKK 500

Levering og returnering

 

Fortrydelsesret

Når du handler på www.becksondergaard.com har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet samt yderligere 14 dage til at sende varen retur fra det tidspunkt, hvor du meddeler din fortrydelse. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en dansk helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. Nogle varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten, og det vil fremgå i bestillingsforløbet.

 

Returnering

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:

System Transport

Att. Becksöndergaard WEB

Transportcenter Alle 19

7400  Herning

Danmark

 

Du kan se retur oplysninger i bunden af denne side, hvor du finder adresse og procedurer. Fragten er ikke betalt - den fratrækkes det beløb, som du skal have krediteret. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Ved tilbagelevering bør du derfor sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket og gemme postkvittering samt evt. track and trace-nummer, så du kan dokumentere, at varen er sendt tilbage. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Fortrydelse kan ikke udføres ved at nægte modtagelse eller undlade at hente varen.

 

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Har du benyttet vedlagte returseddel fratrækkes returfragten. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Vi forbeholder os retten til at fratrække ekstraomkostninger for fremsendelse af varen, ved en eventuel retur, hvis du ved købet selv har valgt en dyrere forsendelsesform end tilbudt, eller hvis du kun returnerer dele af ordren.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

 

Bemærk at du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist, hvis varens værdi er forringet af

 

Reklamation

Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du kan få en vare ombyttet eller få pengene tilbage. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til Customerservice@becksondergaard.com eller telefonisk på +45 39 29 00 50. Afhængig af den konkrete situation vil du modtage videre instrukser.

Når du returnerer varen, bedes du samtidig oplyse, hvad problemet er ved at udfylde den returseddel, vi sender dig. Det letter vores sagsbehandling og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger for returforsendelsen.

Varen skal sendes til:

System Transport

Att. Becksöndergaard WEB

Transportcenter Alle 19

7400  Herning

Danmark

Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er på retursedlen. Det letter vores sagsbehandling og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Standard fortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

System Transport

Att. Becksöndergaard WEB

Transportcenter Alle 19

7400  Herning

Danmark


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

______________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________

Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________

Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)