Ordrer afgivet inden kl. 12.00 fra mandag til fredag vil blive afsendt samme dag.

Bemærk venligst, at på grund af høj aktivitet omkring højsæsoner, såsom udsalg og Black Friday, kan der være længere leveringstid end de dage, vi normalt leverer indenfor.

Når du køber hos Becksondergaard.dk tilbyder vi kun levering til Danmark. Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over 549 kr. Køber du for mindre end 549 kr, koster det 39 kr for levering.  

Vi sender alle vores pakker med GLS og du kan vælge mellem at få leveret til din hjemmeadresse eller til en valgfri pakkeshop.

Hjemmelevering koster 59 kr og levering til pakkeshops koster 39 kr.

Der er en forventet leveringstid på 1-3 arbejdsdage.

*Vi leverer ikke til Grønland og Færøerne. 

Levering sker mandag til fredag på den adresse, du angav, da du afgav ordren. Vi leverer til privat- eller virksomhedsadresser og postbokse alt efter dit ønske.

Der skal kvitteres for alle leverancer ved modtagelsen. Det behøver dog ikke være dig selv, der skriver under. Det kan være en anden person på samme adresse (f.eks. et familiemedlem) eller en nabo, der kvitterer for modtagelsen af pakken.

Bemærk, at du er ansvarlig for de produkter, du har bestilt, efter at leveringen er gennemført. Hvis pakken ser ud til at være beskadiget, beder vi dig nægte modtagelse af den.

Du er ansvarlig for at undersøge dine varer for eventuelle defekter og for at underrette os herom. Er der fejl, mangler eller en defekt vare skal du kontakte customerservice@becksondergaard.com hurtigst muligt. Vi vil i sådanne tilfælde naturligvis tilbagebetale købsprisen og alle leveringsomkostninger.

 

Kvittering for modtagelse af bestilling og ordrebekræftelse

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Der er imidlertid først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.

 

Annullering af en ordre 

Vi har desværre ikke mulighed for at annullere din ordre. Lige så snart en ordre er lagt, bliver den sendt afsted til lageret så den kan blive pakket hurtigst muligt.  Du kan dog sende din ordre retur indenfor 14 dage, fra at du har modtaget pakken. Du kan bruge det vedlagte returlabel, det koster 39 kr. at bruge og det vil blive trukket fra din refundering.