Handelsbetingelser

Generelt

Becksöndergaard er et dansk firma, der fremstiller og sælger modetøj og accessories. Vores webshop www.becksondergaard.com ejes og drives af Becksöndergaard.


Kontaktoplysninger

Firmanavn:    Becksöndergaard ApS

Adresse:    Becksöndergaard

Emdrupvej 26D

2100 København

Telefon:    +45 89 88 93 78.

E-mail:    kundeservice@becksondergaard.dk

CVR-nr.:    26990564

I øjeblikket kan du købe varer via www.becksondergaard.com til levering i følgende lande:

Danmark (undtagen Grønland og Færøerne), Belgien, Finland, Frankrig, Holland, Irland, Italien, Norge, Polen, Schweiz, Spanien, Sverige, Storbritannien, Østrig, Tyskland og Portugal.


Persondata

For at du kan handle på www.becksondergaard.dk beder vi dig oplyse:

 • Navn (fornavn og efternavn)
 • Adresse
 • Leveringsadresse (hvis anden end hovedadresse)
 • E-mailadresse (med password til becksondergaard.com)
 • Telefon/mobilnummer

Vi foretager kun registrering af ovenstående almindelige personoplysninger, alene med det formål at kunne sælge og levere varer til dig; ved at afgive personoplysninger på vores hjemmeside samtykker du til denne behandling. Vi registrerer kun data nævnt ovenfor, der registreres ingen personfølsomme oplysninger. Becksöndergaard er Dataansvarlig i henhold til databeskyttelsesloven. Læs mere om vores privatlivspolitik


Bestilling og betaling

Alle de anførte priser for varer, leveringsomkostninger og andre omkostninger er inklusive skatter, moms og afgifter. Priserne på hjemmesiden vises i den valuta, der gælder for dit land. Benyt venligst funktionen "lande-vælger" i bunden af hjemmesiden, hvis du ønsker at ændre dit valg af sprog. Din leveringsadresse afgør, hvilken valuta du bliver debiteret for, og dette vil fremgå i checkout. Bemærk venligst, at ændringen af land hvortil leveringen skal ske, kan have indflydelse på pris og leveringsomkostninger. Norske og Schweiziske priser er uden dansk moms, og der tillægges lokal moms og fortoldningsgebyr ved modtagelse.


Betalingsmetoder

Du skal være 15 år, og i besiddelse af MobilePay eller et gyldigt kreditkort, for at handle i vores webshop. Følgende betalingsmetoder kan benyttes:

 • VISA
 • Dankort
 • Maestro
 • Paypal
 • MasterCard
 • MobilePay

Vi tager ikke gebyrer, og beløbet trækkes først, når vi sender varen fra lageret.

Ordrer afgivet inden kl. 12.00 fra mandag til fredag vil blive afsendt samme dag. Forventet leveringstid 1-3 hverdage - *Bemærk, under hektiske perioder som udsalg, Black Friday osv. kan der forekomme længere leveringstid.

Levering sker mandag til fredag på den adresse, du opgav, da du afgav ordren. Bemærk, at vi leverer til privat- eller virksomhedsadresser og postbokse.

Der skal kvitteres for alle leveringer ved modtagelsen. Det behøver dog ikke være dig selv, der skriver under, det kan være en anden person på samme adresse, f.eks. et familiemedlem, eller en nabo, der kvitterer for modtagelsen af pakken. Bemærk, at du er ansvarlig for de produkter, du har bestilt, efter leveringen er gennemført. Hvis pakken ser ud til at være beskadiget, beder vi dig nægte modtagelse af den. Du er ansvarlig for at undersøge dine varer for eventuelle defekter og for at underrette os herom. Skulle det ske, at en eller flere varer er defekte, eller der mangler en vare i din levering, eller en eller flere varer er forkerte i forhold til bestillingen, så har du mulighed for at returnere den defekte vare, og vi vil så tilbagebetale købsprisen og alle leverings-omkostninger.


14 dages fortrydelsesret

Når du handler på nettet og hos www.becksondergaard.dk har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet samt yderligere 14 dage til at sende varen retur fra det tidspunkt hvor du meddeler din fortrydelse. Du kan vælge at benytte den vedlagte returseddel, du skal blot være opmærksom på, at fragten ikke er betalt. Den bliver fratrukket det beløb, vi krediterer. Nogle varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten, hvilket vil fremgå i betalingsforløbet. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Meddelelsen skal gives ved mail kundeservice@becksondergaard.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst på denne side.


Returnering

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:

System Transport

Att. Becksöndergaard WEB

Transportcenter Alle 19

7400  Herning

Danmark

 

*Eller ved brug af det vedlagte returlabel. 

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace-nummer. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt. Fortrydelse kan ikke udføres ved at nægte modtagelse eller undlade at hente varen.


Dokumentation for dit køb samt returformular

Du skal vedlægge returskema samt en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb. Derudover vil det lette ekspeditionen, såfremt du vedlægger en udfyldt returformular.


Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.


Bemærk

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist i forbindelse med fortrydelsen. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

 • du reelt har taget varen i brug,
 • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,
 • du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som de fungerer på
 • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.
 • du bryder forseglingen på varer som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Reklamation

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Du skal kontakte os inden for rimelig tid. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig. Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til kundeservice@becksondergaard.dk. Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.

Varen skal sendes til:

System Transport

Att. Becksöndergaard WEB

Transportcenter Alle 19

7400  Herning

Danmark


Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

 

Er reklamationen berettiget, sender vi dig en returlabel, så du uden udgifter kan tilbagesende varen. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse. Husk, at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.


Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@becksondergaard.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her; http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 30. april 2018.
Standard fortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

System Transport

Att. Becksöndergaard WEB

Transportcenter Alle 19

7400  Herning

Danmark


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

______________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________

Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________

Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)