Gaver under 400 KR

Gaver under 600 KR

Gaver under 800 KR

}

Gaveideer til hende

Fødselsdagsgaver til hende

Vi elsker fødselsdagsgaver - og ikke mindst følelsen af at glæde andre med en fint indpakket overraskelse. Gaver er den perfekte gestus til at fejre vores venskaber og relationer, så lad dig inspirere til den næste fødselsdagsgave her, uanset om den er til én du holder af, eller om du er på udkig efter noget til din egen ønskeliste.

FIND DIN FØDSELSDAGSGAVE TIL HENDE

Den personlige værtindegave

Den lille casual værtindegave er en smuk gestus, som på subtil vis markerer, at vi sætter pris på vores venskaber og relationer. Sig tak for invitationen med en personlig gave, udvalgt med kærlig omtanke. Lad dig inspirere af et væld af farverige accessories som med garanti holder sig smukke længere end en buket blomster.

UDFORSK VORES PERSONLIGE VÆRTINDEGAVER

Gaven til veninden

Vi har samlet de perfekte gavehits med større og mindre gaver som med sikkerhed vil bringe det helt store smil frem hos din veninde, uanset om hun er til cool tasker, farverige håraccessories, cute homewear eller smukt undertøj.

FIND DIN GAVE TIL VENINDEN

Gaven til mor

Uanset om du skal fejre den biologiske eller den selvvalgte, vil Mor altid være en som betyder noget helt specielt, og som fortjener den helt særlige, velvalgte og personlige gave. Lad dig inspirere af elegante accessories i klassiske silhuetter som vil være en sikker vinder, uanset hvem hun er.

FIND DE BEDSTE GAVER TIL MOR

Vi pakker gerne ind for dig

Vi tror på kærlighed ved første blik, og derfor på, at en nøje udvalgt gave også fortjener en smuk og iøjnefaldende indpakning! Lad os klare det praktiske, så alt du skal fokusere på, er at finde den rette gave.

Svøbt i silkepapir og lagt i en af vores skønne gaveposer med
karakteristisk Becksöndegaard-print får dine pakker den bedste behandling, og er klar til at sprede glæde med det samme.

KØB GAVEINDPAKNING