DEN PERFEKTE GAVE

GAVEIDEER TIL KONFIRMANDEN

Konfirmationen er en af de helt store begivenheder som fortjener den helt rigtige gave udvalgt med omtanke og i kærlighed. Vi har derfor samlet de perfekte gavehits med større og mindre gaver som med sikkerhed vil bringe det helt store smil frem hos konfirmanden, uanset om hun er til cool tasker, farverige håraccessories, cute homewear eller smukt undertøj.

GÅ TIL KATEGORI

GAVEIDEER TIL STUDENTEN

At blive student er en milepæl som fortjener at blive fejret! Find inspirationen til de bedste gaveideer til den særlige begivenhed det er at færdiggøre en uddannelse.

GÅ TIL KATEGORI

GAVEIDEER TIL FØDSELAREN

Vi elsker fødselsdagsgaver - og ikke mindst følelsen af at glæde andre med en fint indpakket overraskelse. Gaver er den perfekte gestus til at fejre vores venskaber og relationer, så lad dig inspirere til den næste fødselsdagsgave her, uanset om den er til én du holder af, eller om du er på udkig efter noget til din egen ønskeliste.

GÅ TIL KATEGORI

DEN PERSONLIGE VÆRTINDEGAVE

Den lille casual værtindegave er en smuk gestus, som på subtil vis markerer, at vi sætter pris på vores venskaber og relationer. Sig tak for invitationen med en personlig gave, udvalgt med kærlig omtanke. Lad dig inspirere af et væld af farverige accessories som med garanti holder sig smukke længere end en buket blomster.

GÅ TIL KATEGORI

GAVER UNDER 299 KR

GAVER UNDER 499 KR

GAVER UNDER 699 KR

VI PAKKER GERNE IND FOR DIG

Vi tror på kærlighed ved første blik, og derfor på, at en nøje udvalgt gave også fortjener en smuk og iøjnefaldende indpakning! Lad os klare det praktiske, så alt du skal fokusere på, er at finde den rette gave.

Svøbt i silkepapir og lagt i en af vores skønne gaveposer med
karakteristisk Becksöndegaard-print får dine pakker den bedste behandling, og er klar til at sprede glæde med det samme.

KØB GAVEINDPAKNING