A new direction at Becksöndergaard

Kvinden i front for det nye Becksöndergaard, Katrine Larsø, er sprunget direkte ind i brandets nye spændende kapitel ved at introducere en mere moderne design vision, der vil skabe balance mellem de nye ambitioner og designarven.

”Becksöndergaards kollektioner skal fortsat indeholde de skæve og farverige elementer, som altid har kendetegnet brandet, men nu vi vil tage produkterne videre i en opdateret og mere aktuel version,” siger Katrine Larsø, der har en baggrund fra Baum and Pferdgarten, Day og Day Ét. Herfra, siger Design Manageren, er præcis hvor hun lærte at lege med farver, prints og ikke mindste accessories.
Fra Spring Summer 2020 og fremadrettet vil Katrine bringe et nyt twist til brandet ved at introducere hendes glade og farverige æstetik til universet: ”prints og farver har en helt særlig plads i mit hjerte, og jeg tror på at du kan skabe noget specielt ved at kombinere dem på uventede nye måder. Når det kommer til farver, er min eneste regel at der ikke er nogle regler. En sjov og anvendelig slikbutik – det er hvad vi sigter efter.”

Med den nye kollektion, introducerer den nyudnævnte Design Manager også et mere grafisk take på Becksöndergaard anno 2020 med lanceringen af the BS styles. Dette er go-to styles, som er designet med det tæt forbundne BS, der både vil overraske, værdsættes og tage brandet ind i en ny tid.
”Med de nye BS styles ønskede jeg at gå tilbage til brandets rødder og hylde det fællesskab, som altid har gjort Becksöndergaard til noget særligt – men samtidig skulle det også være et mere moderne og anvendeligt take, der passede til vores kunder i dag,” siger Katrine.