Ordrer afgivet inden kl. 12.00 fra mandag til fredag bliver ofte afsendt samme dag. Grundet stor aktivitet i forbindelse med peak perioder, såsom Black Friday og Jul, gør vi opmærksom på, at leveringstiden kan overskride de sædvanlige 1-3 dage.

 

Ved køb for over 499 DKK, tilbyder vi fri fragt i hele Danmark, ellers koster det 39 DKK for levering. Hvis du skal have leveret en pakke udenfor Danmark, bedes du kigge på vores internationale site becksondergaard.com.


Levering finder sted mandag til fredag til den pakkeshop, du angav, da du afgav din ordre. Vi leverer også til private- eller virksomhedsadresser alt efter dit ønske.

Der skal kvitteres for alle leverancer ved modtagelse af pakken. Det behøver dog ikke være dig selv, der skriver under. Det kan være en anden person med fuldmagt til at afhente pakken, eller som er tilstede på samme adresse (f.eks. et familiemedlem) eller en nabo, der kvitterer for modtagelsen af pakken.

Bemærk, at du er ansvarlig for de produkter, du har bestilt, efter at leveringen er gennemført. Hvis pakken ser ud til at være beskadiget, bedes du nægte modtagelse af den.

Du er ansvarlig for at undersøge dine varer for eventuelle defekter og for at underrette os herom. Er der fejl, mangler eller en defekt vare skal du kontakte kundeservice@becksondergaard.dk hurtigst muligt.

 

Kvittering for modtagelse af bestilling og ordrebekræftelse

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Der er imidlertid først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.