DER FINDES INGEN BEDRE MÅDE AT GÅ PÅ OPDAGELSE I KØBENHAVN END MED DIN BFF. VI HAR SAMLET ALLE DE BEDSTE STEDER I BYEN, SOM VI SYNES I BØR BESØGE SAMMEN. 

 

Beau Marché

Gå på skattejagt i Beau Marches smukke interiør butik - og videre ind i cafeen for at få et glas vin og en Chevre Chaud salad, når I er færdige med at shoppe.

Beau Marché, Ny Østergade 32, 1101 København

Nails by Nicki

Få matchende veninde shellac og manicure af byens mest kreative negle artist, Nicole. Fang hende på @nails_by_nicky på Instagram for at booke en tid.

Moxy, Sydhavns Pl. 2, 2450 København

Statens Museum for Kunst

Hvis du er til kunst, så tag din BFF med en tur på Statens Museum for Kunst. Her er de smukkeste udstillinger og Instagram venlige locations.

Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307 København


Coco Cafe

Brug nogle timer på at vende verdenssituationen og kigge på forbipasserende på den fransk inspirerede cafe, som serverer frisklavet økologisk kaffe hele dagen lang.

Coco Hotel, Vesterbrogade 41, 1620 København

Boule Bar

Skal I have en sjov aften sammen? Så besøg hyggelige Boule Bar for at få drinks og spil en omgang petanque. Book tid via boulebar.dk

Boule Bar, Nørregade 18, 1165 København

Brunch and Ballet 

Brug en lørdag formiddag sammen i Det Kongelige Teater, hvor man kan se balletdanserne øve sig og spise brunch samtidig. Find ledige datoer på kglteater.dk

Royal Danish Theatre, Kongens Nytorv 9, 1050 København


Tiger Mom

Del en family style middag med din BFF på byens cooleste asiatiske restaurant: Tiger Mom har alt hvad jeres hjerter begærer - og mere til.

Tiger Mom, Ryesgade 25, 2200 København

Lille Bakery

Fine Lille Bakery ligger tæt på Copenhagen Contemporary og er det perfekte sted til en BFF date, hvis I vil have byens bedste donuts og boller. 

Lille Bakery, Refshalevej 213A, 1432 København 

La Banchina

Tag et forfriskende dyp i havet ved La Banchina - og skynd jer direkte ind i den lune sauna. Når I er færdige har restauranten også fantastiske snacks og vin.

La Banchina, Refshalevej 141, 1432 København

Helgoland Badeanstalt

Den bedste måde at starte dagen sammen på? Nyd havudsigten og svøm en tur i havet ved pastelfarvede Helgolands Badeanstalt.

Helgoland Badeanstalt, Øresundsstien 11, 2300 København

Tableau 

Tableau er én af byens bedste butikker, hvis I er på jagt efter kunst og blomster. Kig forbi for at finde flotte matchende BFF buketter.

Tableau, Store Kongensgade 50, 1264 København